top of page

Milyen stílusú kerítésre van szükséged?

Cégünk rövid határidővel, kedvező áron tudja megoldani a kerítéssel kapcsolatos problémákat.

 

Többféle kivitelezési módszerek közül lehet választani, akár a beton alapot is meg tudjuk oldani.

3D táblás kerítés

A 3D kerítésrendszer nemcsak vonzó külsőt ad ingatlanodnak, hanem kivételesen tartós a különböző környezeti hatásokkal szemben is. Könnyedén telepíthető bármilyen alapra, legyen az talajcsavar, föld, beton, tégla vagy kő. A termék különlegessége a speciális „V” alakú merevítés, ami biztosítja a kerítés nagy szilárdságát.

Kerites otletek 5.jpg

2D táblás kerítés

A 2D paneles kerítés elegáns megjelenést ad az ingatlanodnak, miközben kiválóan ellenáll a különböző környezeti hatásoknak. Egyszerűen telepíthető bármilyen felületre, legyen az sík talaj, beton, fal vagy kő. A vastag huzalok (5,0 vagy 6,0 mm) és a dupla vízszintes merevítés (6,0 vagy 8,0 mm) miatt rendkívül erős szerkezetű, így magas biztonsági igények esetén is ideális választás. A kerítés bevonata lehet horganyzott, tüzihorganyzott vagy porszórt kivitelű.

Modern táblás kerítés

A modern acél kerítéselemeink különböző profilú zártszelvények hegesztésével készülnek, így egyedi megjelenést és kivételes tartósságot biztosítanak. Ezek a kerítések nemcsak stílusos külsőt kölcsönöznek az ingatlanodnak, hanem rendkívüli biztonságot is nyújtanak. Az időjárás viszontagságainak ellenálló kivitelük révén hosszú távon is megbízható védelmet garantálnak. Ideális választás, ha esztétikai és védelmi szempontokat egyaránt szem előtt tartasz. A különböző méretben és formában elérhető elemekkel teljesen testre szabható a kerítés megjelenése.

Kerites otletek 12.jpg

Épített acél kerítés

Fedezd fel prémium minőségű acél kerítéselemeink széles választékát, amelyekkel ingatlanodat nemcsak biztonságosabbá, hanem elegánsabbá is teheted. Acél kerítéselemeink íves kialakítással és különféle C profilokból készülnek, így a tartósságot és az esztétikumot tökéletesen ötvözik. Az acél kerítéselemek különböző felületkezelésekkel és színekben is elérhetők, hogy teljes mértékben megfeleljenek az egyedi igényeidnek és harmonizáljanak a környezeteddel.

Épített kő és beton kerítés

Épített kő és beton kerítéseink nemcsak védelmet nyújtanak, hanem elegáns megjelenést is biztosítanak ingatlanod számára. A kerítéskövek gyönyörű keretet adnak otthonodnak, és kiváló első benyomást keltenek. A hasított felület és a harmonizáló színek révén tökéletes összhangot teremtenek a ház és a kerítés között. Kerítéselemeink tökéletesen illeszkednek a térkőburkolathoz, így egységes és kifinomult megjelenést biztosítanak.

Kerites otletek 7.jpg

Minőségi kerítés, megbízható kivitelezés, garancia

Szakértőink a legjobb anyagokkal és technológiával segítenek a tökéletes kerítésrendszer kialakításában.

bottom of page