top of page
hatter25845.jpg

Talajcsavarok

Szűrők

Árukiadás a debreceni átvételi ponton

Ha a terméket a debreceni átvételi ponton szeretnéd átvenni, kérlek tekintsd meg az árukiadási információkat.

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki a visszahívás kérő űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot!

Telefonos 3.jpg

Telefonos rendelés leadás:

+ 36 30 714 6224

Telefonos 1.jpg

Visszahívás kérése

Minibus on the Road

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ha a termékeinket nem a debreceni átvételi ponton veszed át, akkor a szállítási információkat, és árakat itt tudod elérni:

ÁR ÉS KÉSZLET INFORMÁCIÓK

Kedves Vásárlónk!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy weboldalunkon az árak és a készletek változhatnak. Mindent megteszünk azért, hogy a weboldalon feltüntetett információk mindig frissek és pontosak legyenek, azonban előfordulhat, hogy a termék ára vagy elérhetősége időnként módosulhat a beszállítóink vagy más tényezők miatt.

Nagyra értékeljük a bizalmad, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsuk. Ha bármilyen kérdésed merül fel az árváltozások vagy készletmódosítások kapcsán, vedd fel velünk a kapcsolatot. Készséggel állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk.

Arra törekszünk, hogy számodra a legfrissebb és legpontosabb információkat nyújtsuk, viszont a weboldalon feltüntetett árak és készletek tájékoztató jellegűek lehetnek, és azok csak akkor lesznek véglegesek, amikor megrendelésed leadásra kerül és a visszaigazolást megkapod.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz, és köszönjük megértésed!

bottom of page