top of page

Talajcsavarokkal rögzített napvitorla a Forest Gym teraszán

A legnagyobb napvitorla amit valaha alapoztunk!


A projekt során egy 100 m²-es napvitorlát telepítettünk Debrecen-Józsa népszerű edzőtermének a kültéri teraszára. A Forest Gym edzőterem nagy terasszal rendelkezik, amely tökéletes helyszín a barátokkal való közös meccsnézésre vagy csak a friss levegőn való kikapcsolódásra.


Miért választották a napvitorlát?


A terasz eddig is népszerű volt a vendégek körében, de a nyári napsütés miatt sokszor túl meleg volt a kinti tartózkodáshoz. A napvitorla tökéletes megoldásnak bizonyult, mivel hatékonyan árnyékolja a teret, miközben esztétikus és modern megjelenést is kölcsönöz a terasznak. A 100 m²-es méret pedig elegendő árnyékot biztosít ahhoz, hogy a vendégek kényelmesen élvezhessék a kinti programokat.


A mi szerepünk


Cégünk, a Talajcsavar Debrecen, felelt a napvitorla rögzítéséért. A napvitorla biztonságos és stabil telepítése érdekében talajcsavarokat használtunk, amelyek gyorsan és hatékonyan biztosítják a szükséges stabilitást, miközben minimális hatással vannak a környezetre.


Miért talajcsavar?


Gyors telepítés: A talajcsavarok használata jelentősen lerövidíti a telepítési időt, hiszen nem igényel betonozást vagy nagyobb földmunkát.


Környezetbarát megoldás: A talajcsavarok telepítése egyszerű, hiszen nincs szükség ásásra vagy betonozásra.


Stabil és tartós: A talajcsavarok hosszú távú stabilitást biztosítanak, ellenállnak a környezeti hatásoknak, és könnyen eltávolíthatók vagy újra felhasználhatók.


Az eredmény


Az edzőterem terasza most már nem csak praktikus, hanem még vonzóbb is lett a vendégek számára. A napvitorla alatt kényelmesen lehet meccset nézni, beszélgetni, anélkül hogy a nap vagy az eső zavarná a látogatókat.


Hasonló projekt esetén keress minket bizalommal!

Comments


bottom of page