top of page

MÁGNESES SAROK OSZLOP VÍZMÉRTÉK

Ár:

1 504 Ft

Készlet:

Elérhető. A pontos készletről érdeklődj értékesítőnknél!

Cikkszám:

TDO12328

A feltüntetett árak kiskereskedelmi bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t!

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki a visszahívás kérő űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot!

Telefonos rendelés leadás:

+ 36 30 714 6224

Visszahívás kérése:

Termékleírás:

A talajcsavarok precíz telepítése rendkívül fontos. A Sarok Oszlop Vízmérték kiváló segítséget nyújt az ETU és ETG típusú talajcsavarok gyors és pontos lehajtásához.


Ez a mágneses vízmérték nem csupán egy egyszerű eszköz. Praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy minden telepítési munkában biztos kézzel és pontosan végrehajtsa a talajcsavarok beállítását. A mágneses rész stabilan tartja az eszközt a talajcsavaron, így megkönnyítve a pontos lehajtást még a legnehezebb talajviszonyok között is.


Azon kívül, hogy kényelmet és stabilitást biztosít a telepítés során, ez a mágneses vízmérték segít megőrizni az optimális vízszintet, így garantálva a talajcsavarok pontos beállítását és a stabil, biztonságos építést.


Legyen szó kisebb otthoni projektekről vagy nagyobb építési területekről, a Sarok Oszlop Vízmérték mindig megbízható társ lesz a telepítési munkáidban.


Főbb jellemzők:


  • Mágneses rögzítés a stabil tartásért

  • Segíti a talajcsavarok precíz lehajtását

  • Könnyen használható és hordozható

  • Ideális ETU és ETG típusú talajcsavarokhoz

bottom of page